Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Aké topánky na jar 2024? Vyberte si perfektné topánky, ktoré sa hodia k vašim šatám

2024-07-23

Na jar môžeme konečne vyzliecť ťažké kabáty a topánky a nahradiť ich ľahšími a pohodlnejšími. S jeho príchodom mnohí z nás cítia potrebu urobiť zmeny vo svojom súčasnom šatníku. Chceme prepašovať módne oblečenie a obuv, ktoré zodpovedajú najhorúcejším trendom sezóny. Aké topánky ovládnu európske ulice na jar 2024? S čím ich nosiť, aby vyzerali trendy a zároveň zostali verné svojmu štýlu?

Obsah:

  • Aké topánky na jar 2024? Vyberte si perfektné topánky, ktoré sa hodia k vašim šatám
  • JAké jarné topánky nosiť k nohaviciam?
  • 5 štýlov s jarnými topánkami

Aké topánky na jar 2024? Vyberte si perfektné topánky, ktoré sa hodia k vašim šatám

Po dlhých mesiacoch šedi vonku nám chýbajú nielen farby, ale aj oblečenie, ktoré vyjadruje našu ženskosť. Džínsy a sveter chceme nahradiť dobre zvolenými šatami, ktoré dodajú nášmu outfitu ľahkosť a zmyselnosť. Dizajnéri nám dali k dispozícii mnoho zaujímavých výtvorov.

Túto jar vystriedajú malé čierne šaty biele. Nájdite svoj dokonalý odtieň a urobte si mladší vzhľad bez toho, aby ste museli podstupovať skrášľovacie procedúry. Nič nerozžiari tvár a nevyplní mimické vrásky tak, ako svetlo odrážajúce sa od oblečenia. Aké jarné topánky sú najlepšou voľbou k bielym šatám? Obuv odporúčame v béžových, pastelových a krémových farbách. Vyhnite sa silným kontrastom s čiernou alebo tmavomodrou, pretože tie sťažia styling. Navyše vám opticky skrátia nohy. K elegantným bielym šatám si obujte béžové lodičky, ktoré túto sezónu zažívajú veľký návrat. Na bežné nosenie budú dobrou voľbou biele dámske tenisky.

Máte radi svoje nohy a radi ich vo svojom stylingu zdôrazňujete? Určite vás poteší, že sa v obchodoch objavia áčkové šaty s mini dĺžkou. Chýbajúce rukávy a výstrih do V spôsobujú, že vrchná časť siluety pôsobí jarne odľahčene. Vyzerá štíhlo a noblesne. Ak sa v tomto outfite chystáte stretnúť s priateľmi, oblečte si balerínky, ktoré ladia s odtieňom vašej pleti alebo s farbou pančuchových nohavíc. Potom sa vyhnete optickému rezaniu nôh. Ak však chcete vniesť trochu viac elegancie, dobrým riešením budú nahé dámske mokasíny alebo iné topánky na platforme.

Šaty s metalickou povrchovou úpravou výrazne propagujú dizajnéri. Strieborná je najobľúbenejšia a najlepšie sa hodí k doplnkom v rovnakom chladnom odtieni. Takéto honosné outfity si oblečieme na svadobné a narodeninové oslavy. Dokonale sa hodia k metalickým lodičkám.

Nič nezvýrazní ženské krivky tak ako bodycon šaty, ktoré sú považované za evergreen. Trendy sa menia, no stále zostáva na vrchole. Niekedy sa upravujú len detaily, napr. na boku alebo vzadu je zavedený rozparok. Bodycon šaty budú ešte zmyselnejšie, keď si ich oblečiete k lodičkám. Ak to však chceme mierne utlmiť, lepšou voľbou bude športová obuv ako tenisky, tenisky alebo dámske tenisky. Môžeme kombinovať aj s mokasínami alebo balerínkami. Ide o outfit, ktorý sa hodí k väčšine topánok, no pozor na jeho dĺžku. Mini a maxi nespôsobujú žiadne väčšie komplikácie, no s midi podpätkami sa stávajú nevyhnutnosťou.

Šaty so strapcami sa prvýkrát objavili v obchodoch vlani na jar. Dalo by sa predpokladať, že takýto výrazný trend nebude trvať dlhšie ako sezónu a rýchlo pominie. Medzitým stále zostáva na vrchole. Spomínané outfity vyzerajú pri pohybe veľmi zaujímavo a dobre poslúžia v mnohých situáciách. Oblečieme si ich na romantickú prechádzku, svadobnú hostinu aj dovolenkový výlet. Ktoré jarné topánky budú dobrou voľbou k šatám so strapcami? V prípade mini dĺžky odporúčame dámske balerínky, tenisky a tenisky. Zlaďte ich odtieň so svojím štýlom, aby ste získali ucelený outfit.

Aké jarné topánky nosiť k nohaviciam?

Hoci na jar mnohé z nás vyťahujú zo šatníka šaty a kupujú si nové, ktoré zodpovedajú aktuálnym trendom, nohavíc sa úplne nevzdávame. Tento prvok oblečenia prevzatý z pánskeho šatníka nestráca na popularite. Zaručuje voľnosť pohybu a je dokonalá, keď vám pančuchy pretekajú na viditeľnom mieste a nemáte žiadne náhradné. Nohavice sa tiež ukážu ako nenahraditeľné v nepriaznivom počasí. Môžeme si ich jednoducho nastylovať, pretože sa hodia ku všetkým módnym jarným topánkam.

V kombinácii s podpätkami pôsobia nohavice žensky a zmyselne. Mokasíny dodajú vášmu outfitu nesmrteľnú eleganciu a pohodlie. Balerínky sú mostom medzi klasickým štýlom a každodenným pohodlím. Dámske tenisky vám umožnia vytvoriť veľa pohodlných, ležérnych štýlov. Ak sa chystáme do mesta a chceme byť ležérnejšie, dobrým riešením budú aj tenisky. Čoraz viac korporácií ich umožňuje v bielej a čiernej farbe.

Pri diskusii o jarných topánkach, ktoré sú túto sezónu módne, stojí za zmienku, že dizajnéri sa zamerali na naše pohodlie. Podpätky sa na prehliadkach objavovali pomerne zriedkavo. Dominovala obuv na plochej podrážke – dámske tenisky, tenisky, tenisky, mokasíny, mokasíny a balerínky. Pohyb v ňom je skutočný pôžitok, navyše je zdravý pre naše nohy a chrbticu.

5 štýlov s jarnými topánkami

Pýtate sa, aké topánky si vybrať na jar, aby ste vytvorili veľa zaujímavých a pohodlných štýlov? Pripravili sme pre vás zopár inšpirácií. Dúfame, že si medzi nimi nájdete niečo pre seba.

1. Široká bunda, bermudy a dámske mokasíny

Táto sezóna patrí setom, ktoré pozostávajú z voľnejšieho saka a bermud. Táto kombinácia, ktorá bola prevzatá z pánskeho šatníka, je považovaná za elegantnú. Zlaďte ho s dámskymi mokasínami.

2. Dámske obtiahnuté šaty a tenisky

Na prelome 20. a 21. storočia sme nosili obtiahnuté šaty, ktoré priaznivo sedeli našej postave a zakamuflovali prípadné vydutiny okolo brucha. Dnes sú späť v obchodných reťazcoch a aby sa ich zmyselný charakter trochu narušil, oplatí sa obuť si dámske tenisky.

3. Šedá minisukňa, kašmírový sveter a topánky na platforme

Túto jar bude v uliciach pomerne veľa šedej, ktorá je považovaná za kvintesenciu klasiky. Vyberte si sivú minisukňu, zlaďte ju s priliehavým bielym kašmírovým svetrom a topánkami na platforme. Naskytne sa vám pohľad priamo z pristávacej dráhy.

4. Cigaretové nohavice, saténová košeľa a balerínky

Vytiahnite zo šatníka tmavomodré cigaretové nohavice a zlaďte ich so saténovou košeľou a balerínkami v námorníckom štýle. Módny eklektizmus dnes už nikoho neprekvapí a v podstate dokazuje, že sa s módou viete hrať.

5. Čierne tenisky, široké džínsy a pastelové tričko

Tohtoročná farba je pastelová, jemne vybielená broskyňová. Skombinujte ho s módnymi čiernymi zvonovými nohavicami a obujte si tenisky v rovnakej farbe. Získate módny, ležérny štýl.

Odporúčané stránky

pixel