Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Aké topánky nosiť s plisovanou sukňou?

2024-08-06

Skladaná sukňa je jedným z najhorúcejších trendov tejto sezóny, ktorý ocenia poľské ženy, ktoré oceňujú pohodlné a štýlové riešenia. Spodnú časť je možné kombinovať s mnohými kusmi oblečenia, čo vám umožní vytvoriť outfit na každú príležitosť. Tento strih je navyše ideálny pre všetky typy postavy, pretože ich približuje k postave presýpacích hodín. Ktoré topánky budú najlepším riešením pre plisovanú sukňu? Prečítajte si náš článok o tom, čo treba zvážiť pri zostavovaní stylingu.

Obsah:

  • Aké topánky sa hodia k skladanej sukni?
  • Topánky k plisovanej sukni – ktoré si vybrať v závislosti od štýlu?
  • Aké topánky si vybrať k dlhej skladanej sukni?
  • Čo ešte nosiť s plisovanou sukňou?

Aké topánky sa hodia k skladanej sukni?


Pri výbere topánok k plisovanej sukni dodržujte niekoľko pravidiel.

  1. Venujte pozornosť ročnému obdobiu a poveternostným podmienkam vonku. Na jar si vyberte dámske tenisky, balerínky, tenisky a mokasíny. V lete skvele poslúžia sandále a šľapky. Na jeseň si obujte kovbojské čižmy, no dbajte na to, aby ladili s odtieňom vašich pančuchových nohavíc a opticky vám predĺžili nohy. V zime noste k čižmám plisovanú sukňu.
  2. Berte do úvahy príležitosť, na ktorú outfit tvoríte. Na pracovné stretnutie alebo rodinnú oslavu sa košeľa a vysoké lodičky najlepšie hodia k plisovanej sukni. Keď idete von s priateľmi, vyberte si blúzku a topánky s hrubou podrážkou. Na rande si môžete obliecť balerínky a čipkovaný top, ktorý zvýrazní vašu zmyselnú povahu.
  3. Postupujte podľa vlastného štýlu. Ak si každý deň vyberáte športové outfity, ktoré zaručujú pohodlie a voľnosť pohybu, dámske topánky ako tenisky a tenisky sa zdajú byť dobrým riešením. Ak však uprednostňujete eleganciu, oblečte si sandále na vysokom opätku, kožené mokasíny alebo dámske ihličky. Balerínky s plochou podrážkou sú ideálne pre ležérny štýl.
  4. Oblečenie by malo ladiť s farbami topánok a kabeliek. Napríklad fialová plisovaná sukňa a ružová blúzka sa hodia k amarantovým vysokým podpätkom a fuchsiovej taške. Ak sa chcete vyhnúť módnemu faux pas, zvoľte bezpečné neutrálne farby. Krémová saténová košeľa sa dokonale hodí k námorníckej modrej plisovanej sukni, béžovej nákupnej taške a tmavomodrým sandálom.
  5. Kľúčovú úlohu zohráva aj samotná dĺžka plisovanej sukne. Keď siaha nad koleno či členok, máte oveľa viac možností ako pri midi. V druhom prípade najlepšie poslúžia topánky na vysokom opätku alebo ihličkové topánky, ktoré vám opticky predĺžia nohy a zoštíhlia postavu.

Topánky k plisovanej sukni – ktoré si vybrať v závislosti od štýlu?


Pri kúpe topánok k plisovanej sukni si vyberte svoj vlastný štýl. Obuv by mala zodpovedať vášmu životnému štýlu. Ak často chodíte denne, vyberte si ploché balerínky, mokasíny, tenisky, tenisky, sandále, šľapky, členkové čižmy alebo čižmy. Ak často chodíte na obchodné stretnutia, objednajte si mokasíny, dámske ihličky alebo lodičky na vysokom opätku. Nižšie uvádzame návrhy oblečenia prispôsobené najobľúbenejším štýlom.

Plisovaná sukňa a tenisky

Ceníte si pohodlie a komfort, pretože každý deň veľa cestujete pešo? Skladaná sukňa a tenisky sa zdajú byť dobrým návrhom. Dnes už veľa firiem takýto outfit umožňuje. Ak chcete univerzálne topánky, objednajte si biele alebo čierne dámske tenisky. Ich jednotný, klasický odtieň im dodáva kúsok elegancie. Navyše vás neobmedzuje pri výbere oblečenia. Kvetinové skladané sukne sú túto sezónu veľmi módne a najlepšie je nosiť biele tričko a hladké tenisky neutrálnej farby. Môžete si vybrať aj geometrický alebo abstraktný motív. Plisovaná sukňa a tenisky sú komplet, ktorý osloví milovníčky ležérneho a streetwear štýlu.

Plisovaná sukňa a čižmy

Na rozdiel od všeobecného presvedčenia nie je plisovaná sukňa vyhradená len na teplejšie dni. Môžete ho nosiť po celý rok. Stačí si vybrať spodné časti so správnou hrúbkou materiálu, aby sa neprehrievali alebo nezamŕzali. Plisovaná sukňa a čižmy sú komplet, ktorý si môžete obliecť do kancelárie, na večeru s kamarátkou alebo na rodinnú párty v zime a neskorej jeseni. Keď sú topánky schované pod spodnou časťou oblečenia, odpadá problém výberu správneho odtieňa pančuchových nohavíc. Spoľahnúť sa môžete len na svoj tepelný komfort. Zimné topánky na vysokom opätku dodajú vášmu stylingu eleganciu. Ploché sa hodia k ležérnemu štýlu.

Plisovaná sukňa a členkové čižmy

Máte radi dámske outfity s nádychom modernej elegancie? Skladaná sukňa a kovbojské čižmy vytvoria nezabudnuteľný vzhľad. Vďaka tejto kombinácii zvýrazníte svoju zmyselnosť a zároveň sa vyhnete nude. Ak zvolíte kvetinový spodok a sveter s čipkovanými vložkami, kovbojské čižmy doplnia módny boho štýl, ktorý milujú ženy na celom svete.

Plisovaná sukňa a vysoké opätky

Košeľa, plisovaná sukňa a lodičky – to je osvedčený recept na elegantný look do práce aj na rodinnú oslavu. Ak nechcete dostať outfit pripomínajúci školskú akadémiu, zaveďte potlač. Kvety na bielej košeli v kombinácii s tmavomodrou sukňou pôsobia o niečo ležérnejšie. Túto kombináciu odporúčame, keď sa chystáte na oslavu babičkiných narodenín. Počas rodinných stretnutí chceme pôsobiť slávnostne, no zároveň sa chceme vyhnúť prílišnej formalizácii oblečenia.

Aké topánky si vybrať k dlhej skladanej sukni?

Skladaná maxi sukňa má veľkú skupinu fanúšikov. Ženy ocenia jej univerzálny strih a pohodlnú dĺžku. Zoštíhľuje postavu a pôsobí tak trochu sošne. Ktoré topánky budú dobrou voľbou k dlhej skladanej sukni? Ak si chcete pridať pár centimetrov na výške, obujte si ihličky alebo sandále na vysokom opätku. Vybrať si môžete aj členkové čižmy a vysoké čižmy. Ak však uprednostňujete pohodlie a komfort, skladaná sukňa a tenisky sú súpravou, ktorá je dobrou voľbou. V športovej obuvi preskúmate mesto a vybavíte všetky dôležité záležitosti. S dieťaťom môžete ísť aj na ihrisko.

Čo ešte nosiť s plisovanou sukňou?


Plisovaná sukňa je kus oblečenia, ktorý sa oplatí mať vo svojom šatníku. Berte ho ako základ pre váš styling. Môžete ho skombinovať s množstvom oblečenia. Čo nosiť s plisovanou sukňou?

  • Oversized mikina, ktorá dodá outfitu športový charakter a rozbije jeho zmyselnosť.
  • Košeľa, ktorá vám pomôže vytvoriť elegantný vzhľad.
  • Sveter, ktorý vám zabezpečí tepelný komfort v chladnejších dňoch.
  • Top a kardigán, ktorý dodá vášmu štýlu dievčenský šarm.
  • Motorkárska bunda je skvelým vrchným oblečením na jeseň a jar.
  • Džínsová katana sa hodí k plisovanej sukni.
  • Trenčkot, ktorý zakrýva sukňu, pôsobí noblesne.

Odporúčané stránky

pixel