Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Ktoré topánky pre krátke dievčatá? Nerobte tieto chyby

2023-12-28

Vnímanie postavy človeka ovplyvňuje veľa faktorov. Patria sem proporcie medzi jednotlivými časťami tela, výška a oblečenie. Správne zvolený styling dokáže opticky predĺžiť alebo skrátiť siluetu. Topánky pre nízke dievčatá by nemali rezať nohy. Správne zvolené modely dokážu opticky zoštíhliť postavu a opticky predĺžiť dolné končatiny. Aké topánky pre nízke ženy stoja za pozornosť a s čím ich nosiť? Nasledujúci článok obsahuje cenné rady

Prečo si nízke dievčatá myslia, že nie každá obuv je pre ne?

Nízke ženy sa sťažujú na ťažkosti pri výbere obuvi. Často majú pocit, že ich to robí objemnými a skracuje im to nohy. Zle vybrané topánky pre nízke ženy môžu skutočne deformovať postavu. Výška ovplyvňuje aj to, ako človeka vníma jeho okolie. Psychológia obliekania ukazuje, že ženy, ktoré nosia vysoké opätky a dobre ušitý dámsky oblek, sú považované za profesionálky a je pravdepodobnejšie, že budú povýšené. Ale topánky pre nízke dievčatá musia byť obmedzené len na vysoké podpätky? Našťastie nie sú odsúdené na nudu ani nepohodlie. Bez ohľadu na to, či je cieľom vyhľadávania dámske zimné topánky, alebo sandále, môžete nájsť pohodlnú obuv, ktorá vyzerá dobre na nízkych ženách.

Aké chyby robia nízke dievčatá pri výbere topánok?

Topánky pre nízke ženy majú svoje pravidlá. Dámy, ktoré nechcú svojej postave ublížiť, by sa mali vyhýbať remienkom na členky. Preto čerpadlá s dodatočným upevnením v ich prípade nebudú fungovať. To zvyšuje stabilitu, ale aj opticky skracuje nohy. Gladiátorky a Rimanky, ktoré majú popruhy na zaviazanie lýtka, môžu tiež narušiť proporcie postavy nízkych žien. Nie každý model členkových topánok sa osvedčí. Nižšie ženy by sa mali vyhýbať vysokým podpätkom. Čižmy končiace do polovice lýtok opticky skracujú postavu, zvýraznia aj relatívne širšiu časť nôh a upriamia na ne pozornosť. Mohlo by sa zdať, že vysoké opätky sú pre nízke ženy tou najlepšou obuvou. Niektoré modely ich skutočne uprednostňujú, iné nie nevyhnutne. Napr. veľmi vysoké opätky s veľkou platformou vpredu pôsobia masívne. Navyše, naopak, ešte viac zdôrazňujú nízku výšku. Keďže topánky tvoria pomerne veľkú časť nôh, pôsobia kratšie, ako v skutočnosti sú. Okrem je navrhnutý tak, aby bol odolný voči formálnym situáciám a mal by sa nosiť s vložkou s hrúbkou 7 cm.

.

Aké jesenné topánky pre nízke ženy?

Aké sú najlepšie jesenné topánky pre nízkych ľudí? Čižmy sú perfektné, no treba dbať na detaily. Práve tieto drobné nuansy spôsobujú, že topánky z rovnakej kategórie niekedy vyzerajú na nižších ženách skvele, inokedy im deformujú postavu. Vždy sa oplatí zvážiť kúpu obuvi, aby bola nielen pohodlná a adekvátna väčšine štýlov, ale aj prospešná postave. Čižmy pre nízke dievčatá by nemali mať príliš vysoký zvršok. Keď končia tesne nad členkom, nohy sa nadmerne neskracujú. Ktoré topánky sú najlepšie pre nízku postavu? Nepochybne vysoké opätky alebo kliny, pretože opticky predĺžia nohu. Topánky na podpätku Sú kompromisom medzi vysokými opätkami a platformou. Opätok v ich prípade poskytuje stabilitu a zároveň pôsobí ľahšie ako klinové topánky. Ani tie najlepšie členkové čižmy pre nízke dievčatá nohu opticky nepredĺžia, ale skrátia, ak nie je poskytnutá súvislá vertikálna línia. Aby ste to získali, stojí za to nosiť pančuchy v rovnakej farbe ako topánky. Potom Topánky na podpätku stávajú sa prirodzeným predĺžením nôh.

Zimné topánky pre nízke dievčatá

Zimné topánky pre nízke dievčatá často spôsobujú veľa problémov so stylingom. Je ťažké nájsť model, ktorý by opticky neskrátil nohy alebo nezvýraznil ich relatívne najhrubší bod. Pre nízke dievča si našťastie môžete vybrať tie správne čižmy. Treba si však dávať pozor na detaily ich konštrukcie, pozor si treba dať aj pri výbere pančuchových nohavíc, kabáta a nohavíc, šiat či sukne. Kombinovanie jednotlivých kusov oblečenia sa môže ukázať ako nepriaznivé, a to aj v prípade zakúpenia vhodnej zimnej obuvi pre nízke dievčatá.

Môžu ľudia nízkej postavy nosiť čižmy?

Malí ľudia majú často pocit, že sú odsúdení na mnohé obmedzenia . Aby sa im nedeformovala postava, musia sa vzdať mnohých štýlov oblečenia a obuvi. Ale je naozaj pravda, že nízke ženy môžu nosiť len vhodné modely vysokých opätkov? Našťastie nie, pretože by to ochudobnilo ich štýl a ich život by bol nudný. Nízke ženy môžu nosiť čižmy, len si musia dávať pozor na ich strih a vhodne ich upravovať.

Princípy skladania štýlu pre nízke ženy

Správne zvolená obuv pre nízke dievčatá dokáže zoštíhliť postavu pri predlžovaní nôh. Je však potrebné, aby boli správne zložené so zostávajúcimi prvkami štýlu.

Dĺžka nohavíc a topánky

Nohavice odhaľujúce členky v kombinácii s teniskami, sandálmi resp. členkové čižmy, väčšinou deformujú postavu. Vznikne tak dvojitý rez. V dôsledku toho je noha rozdelená na tri časti - topánka, holá koža a nohavice. Nevyzerá to dobre. V prípade čižiem a čižiem sa oplatí dbať na to, aby mali nohavice rovnakú farbu ako topánky. Zabránite tak tomu, aby vám rozrezali nohy na dva kusy

Dĺžka šiat/sukne a topánok

Šaty a sukne strednej dĺžky sú nevhodné pre nízke ženy. V prípade maxi je celkom veľká voľnosť. Pod dlhé šaty a sukne môžete nosiť ploché topánky aj dámske vysoké podpätky. V prípade maxi dĺžky nehrá výška drieku členkových čižiem a čižiem podstatnú rolu. Krátke šaty a sukne opticky predlžujú nohy nízkych žien, pretože ich veľkú časť odhaľujú. Pre umocnenie efektu sa oplatí skombinovať ich so sandálmi, členkovými topánkami a čižmami na vysokom opätku. Pre topánky s vyšším zvrškom sa odporúčajú pančuchové nohavice v rovnakej farbe ako topánky.

Typ kabáta/bundy a topánok

Na dĺžke kabáta záleží. Midi sa neodporúča pre nízke ženy. Maxi kabáty naopak vytvárajú dlhú zvislú líniu, ktorá opticky zoštíhľuje postavu a ženy vďaka nej vyzerajú vyššie. Ide o veľmi výhodné riešenie, pretože spod vrchného odevu nevytŕčajú žiadne kúsky iného oblečenia a nie je vidieť ani zvršok topánok. Na druhej strane sa ženám nízkej postavy odporúčajú kabáty do polovice stehien. Najlepšie sa však hodia k nohaviciam, pretože spod nich trčí väčšina šiat a sukní. V prípade členkových čižiem a čižiem sa oplatí dbať na to, aby ladili s farbou džínsov

Odporúčané stránky

pixel