Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Tenisky so šatami – ako spojiť štýl a pohodlie? Dáme vám tip!

2024-07-19

Horúce dni nabádajú k vzdušným šatám, ktoré môžu úspešne nahradiť obľúbené džínsy. Ženy milujú tento typ oblečenia pre ich množstvo výhod. Po prvé, podporujú správnu termoreguláciu, keď je teplo. Po druhé, tvoria kompletný styling. Nemusíte premýšľať, s akým topom zladiť nohavice, aby ste získali pútavý outfit. Stačí si obliecť šaty, vybrať správne topánky a kabelku a po chvíli môžete vyraziť z domu. Po tretie, prednosti ženskej postavy nič nedocení tak ako ona. Umožňuje tiež skryť drobné nedostatky a dosiahnuť postavu presýpacích hodín. Ktoré tenisky sa najlepšie hodia k šatám? Tento článok je plný osvedčených rád.

Obsah:

Ako si vybrať šaty, ktoré sa hodia k rôznym typom tenisiek?

Šaty, ktoré dokonale ladia s teniskami

Dámske tenisky so šatami – objavte rozmanité možnosti stylingu

Biele spoločenské tenisky - klasika s moderným nádychom

Ako vytvoriť štýlové kombinácie šiat a tenisiek?

Športový šik – ako dodať šatám charakter s teniskami?

Ako si vybrať šaty, ktoré sa hodia k rôznym typom tenisiek?

Mnoho žien úspešne nosí šaty s teniskami. Dámy tak dosahujú mimoriadne pôsobivé štýly, ktoré potešia módnym eklekticizmom. To vám umožní rozbiť charakter oblečenia, ktoré pôsobí príliš dievčensky, sexi alebo zmyselne. Hoci vyššie spomenuté vlastnosti nie sú na škodu, nie každá žena chce svoju zmyselnú energiu predvádzať každý deň. Občas chce svojmu outfitu dodať trochu športovosti.

Dámske kožené športové topánky sa najlepšie hodia k jednofarebným šatám. Sú dokonalým pozadím pre tenisky, ktoré často potešia svojim jedinečným dizajnom. Potlače, nezvyčajné farebné kombinácie, kovové spony a iné ozdobné prvky – to všetko dodáva stylingu charakter. Šaty s kvetmi, motýľmi či listami by sa mohli biť s bohato zdobenou športovou obuvou. Stylisti odporúčajú snažiť sa o rovnováhu. Ak má obuv výrazný prízvuk, oplatí sa zvoliť tlmené oblečenie a naopak.

Najjednoduchšie je upraviť tenisky, keď majú šaty jednoduchý strih. Geometrické tvary vyzerajú pôsobivo a pútavo, no zároveň obmedzujú výber obuvi. Nie všetky modely tenisiek s nimi vytvoria harmonický styling. Skater šaty, bodycon šaty a košele sa zdajú byť dobrým riešením.

K minišatám sa najlepšie hodia tenisky. Spomínaná dĺžka nohám dopĺňa a opticky ich predlžuje. Maxi outfity je možné kombinovať aj so športovou obuvou bez ujmy na postave. Výnimkou sú midi šaty, ktoré sa končia v polovici lýtok a vytvárajú výrazné disproporcie. Odporúča sa ich nosiť s nahými ihličkami a sandálmi na vysokom opätku. Dámske tenisky v midi dĺžke si môžu dovoliť len veľmi vysoké ženy so štíhlymi lýtkami.

Šaty, ktoré dokonale ladia s teniskami

Mnoho žien sa pýta, ako nosiť šaty s teniskami, aby získali taký zaujímavý vzhľad ako módne influencerky. Ak si prezeráte Instagram, všimnete si, že je tu pomerne veľká rozmanitosť. Trendsetterky sa neboja odvážnych kombinácií a sú ochotné experimentovať. Niekedy kombinujú celkom elegantné outfity so športovou obuvou. Nie každá žena má však toľko vedomostí ako oni, preto sa oplatí venovať pozornosť overeným štýlom. Aké šaty sa najlepšie hodia k teniskám?

  1. Košeľové šaty sa zapínajú na gombíky a v páse sa zaväzujú látkovým opaskom. Košeľové šaty sú často zaradené do zoznamu univerzálneho oblečenia, ktoré pristane každej žene. Stojí za zmienku, že s užšími bokmi a padavým materiálom, ktorý nedrží tvar, nemusia prejsť testom. Zvyčajne vyzerajú fenomenálne a umožňujú vám dosiahnuť módny vzhľad do práce, na rande alebo na pláži. Košeľové šaty a tenisky tvoria mimoriadne úspešné duo. Zaručujú najvyšší komfort pri dlhších prechádzkach.
  2. Skater šaty majú ležérny charakter. Ich horná časť je vybavená a spodná je rozšírená. Zvýrazňujú líniu pásu a tvarované nohy, pretože končia tesne pod kolenom. Sú vyrobené z úpletu, ktorý si zachováva svoj tvar. Dámske tenisky skvele dopĺňajú skater šaty, pretože oba kúsky oblečenia sa hodia do street štýlu. Mladé ženy ochotne volia túto jednoduchú kombináciu.
  3. Mikinové šaty sa väčšinou vyznačujú jednoduchým strihom. Majú ležérny charakter a boli navrhnuté s ohľadom na ženské pohodlie. Testom prejdú pri hre s deťmi, nákupoch, bicyklovaní a práci v záhrade. Tenisky k mikinovým šatám sú celkom samozrejmým riešením. Stojí za to nájsť im miesto v šatníku.
  4. A-čkové šaty sú spojené s klasickou eleganciou. Uprednostňujú každú ženskú postavu, zdôrazňujú jej najväčšie prednosti a maskujú prípadné nedokonalosti. Vyššie spomínaný strih sa často volí do kancelárie a na rodinné oslavy. Mohlo by sa zdať, že mu pristanú len kožené lodičky a sandále na vysokom opätku. Dnes móda nabáda k lámaniu zabehnutých vzorov. Biele tenisky s béžovými áčkovými šatami vyzerajú skvele. Najlepšia kombinácia sa dosiahne s mini a maxi dĺžkami.
  5. Pletené bodycon šaty sa stali mimoriadne populárnymi vďaka Kardashiankám. Kim v nich ochotne predvádza svoje ženské krivky. Nie každá žena však chce vyžarovať sexuálnu energiu. Tón tohto outfitu môžete mierne zjemniť, ak si obujete čierne alebo biele dámske tenisky.

Dámske tenisky so šatami – objavte rozmanité možnosti stylingu

K šatám dnes stále viac žien nosí dámske tenisky. Módny eklektizmus možno nájsť aj v kanceláriách, kde sa uvoľnil dress code. Vysoké podpätky veľmi zaťažujú nohy a chrbticu. Pri každodennom nosení predstavujú riziko deformácie chodidla. Spôsobujú mnohé nepríjemné neduhy, ktoré odvádzajú pozornosť od profesionálnych povinností. Komfortná športová obuv im vyvažuje. Ako si vybrať tenisky k šatám? Štýly navrhnuté nižšie by sa mali považovať za hŕstku inšpirácie.

  • Biele tenisky k ľahkým letným šatám. Horúce dni nabádajú k noseniu bielej, krémovej, béžovej a pastelových farieb. Tieto farby odrážajú UV žiarenie, vďaka čomu sa telo menej zahrieva. Navyše opticky vypĺňajú mimické vrásky a rozjasňujú pleť. Svetlé outfity sa najlepšie kombinujú s bielymi teniskami bez ozdôb. Vyššie spomínaná kombinácia dobre poslúži pri práci.
  • Čierne tenisky k tmavšiemu a farebnému oblečeniu. Niektoré ženy dokonca na dovolenke nosia červené, fľaškové a baklažánové outfity, pretože zodpovedajú ich typu krásy. Skvele ich doplnia čierne dámske športové topánky
  • Čierne tenisky s bielymi bodycon šatami. Mohlo by sa zdať, že takéto zloženie je módnym faux pas. Niektoré typy krásy profitujú z kontrastných kombinácií, pretože zvýrazňujú ich prirodzenú krásu. Stylisti odporúčajú toto riešenie najmä na jar a zimu.
  • Červeno-čierne káry na teniskách a červeno-čierne pásiky na šatách. Donedávna sa hovorilo, že vzory sa nemajú kombinovať. Dnes s nimi experimentujú najväčší milovníci módy. Ak sú farby na topánkach a šatách rovnaké a líši sa len vzor, ​​možno ich kombinovať a dosiahnuť tak módny vzhľad

 

Biele spoločenské tenisky - klasika s moderným nádychom

Biele spoločenské tenisky sú medzi ženami najobľúbenejšie. Najlepšie fungujú na jar a v lete. Tieto ročné obdobia zostávajú geneticky spojené so svetlou farebnou paletou. Biele dámske športové topánky sa navyše celkom ľahko zašpinia. V lete je počasie oveľa priaznivejšie ako na jeseň.

Košeľové šaty odolávajú plynutiu času. Nemusíte nosiť vysoké opätky ani sandále na vysokom opätku. Dnes hrá kľúčovú úlohu pohodlie. Béžová košeľa a biele tenisky sú dokonalým párom, ktorý sa bude hodiť pri mnohých príležitostiach. Je dôležité, aby topánky zostali úplne hladké, ich farba z nich potom robí o niečo elegantnejšie riešenie.

Vzdušné kvetinové šaty majú veľkú skupinu priaznivcov, no mnohé ženy to nakoniec vzdajú. Často ich obmedzuje presvedčenie, že spomínaná potlač je vyhradená pre mladé dievčatá. Dospelým ženám nič nebráni v jeho užívaní. Niekedy stačí prelomiť jemný charakter outfitu siahnutím po bielych dámskych teniskách.

Krémové ľanové šaty v áčkovej línii a biele tenisky vytvárajú outfit ideálny na objavovanie mesta. Slamený klobúk s brmbolcom a makramé kabelka dotvoria váš dovolenkový styling.

Biele tenisky pomáhajú odobrať sladkosť pastelovým bodycon šatám. V lete sa oplatí dať si na hlavu hodvábnu šatku a sformovať ju do čelenky. Módne slnečné okuliare doplnia váš vzhľad.

Ako vytvoriť štýlové kombinácie šiat a tenisiek?

Pri ladení dámskych tenisiek k šatám by ste sa mali držať niekoľkých jednoduchých pravidiel.

  1. Biele športové topánky sa hodia ku všetkým ľahkým mini a maxi šatám. Midi outfity sa neodporúčajú, pretože narúšajú proporcie postavy plochými topánkami, ktoré mierne prekrývajú členok.
  2. Čierne tenisky vyzerajú najlepšie s tmavými a farebnými šatami.
  3. Princíp podobnosti pomáha vyhnúť sa chybám pri vytváraní outfitov. Krvavo červená sa perfektne hodí ku kobaltu a svetlomodrá k cukríkovej ružovej.
  4. Kontrastné kombinácie priťahujú pohľad a umožňujú vám odtrhnúť sa od pevných vzorov. Dobre sa im bude pracovať s odvážnymi ženami, ktoré radi vyjadrujú svoju osobnosť prostredníctvom výrazného oblečenia. Oranžové dámske tenisky sa perfektne hodia k fialovým šatám.
  5. K obyčajným šatám v jednej z farieb, ktoré sa objavujú na topánkach, sa oplatí obuť si vzorované tenisky.

Športový šik – ako dodať šatám charakter s teniskami?

Dámske športové tenisky sa dajú skombinovať s rôznymi šatami, aj tými, ktoré automaticky spájate s elegantnými vysokými opätkami. Nižšie sú uvedené niektoré návrhy, ktoré sa mnohým ženám zdajú prekvapujúce.

Saténové šaty - tenisky tlmia jej zmyselnosť.

Šaty so srdiečkovým výstrihom – tenisky pôsobia ako silnejší akcent, ktorý narúša ich romantizmus.

Šaty s volánikmi – dámska športová obuv pomáha skrotiť jej márnomyseľnos.

 

Prečítajte si tiež:

Odporúčané stránky

pixel