Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvorenie nového nákupného zoznamu

Topánky ku krátkym šortkám - aké vybrať, aby zodpovedali najnovším trendom?

2024-07-16

Šortky sa vyrábajú v mnohých zaujímavých verziách. Môžete staviť na džínsy, látku, vlnu a kožu. Výborne sa hodia k mnohým kúskom oblečenia a doplnkom. Aké sú najlepšie topánky k pánskym a dámskym šortkám? Aj tu je dostatok rozmanitosti na vytvorenie originálneho outfitu, ktorý vyjadrí vašu bohatú osobnosť. Štylisti dokázali, že sezóna šortiek sa nekončí so súmrakom leta. Ku krátkym šortkám si vždy môžete obliecť topánky.

 

Obsah:

  • Čo si obliecť ku krátkym šortkám? Príklady ležérnych štýlov
  • Styling s krátkymi šortkami - návrhy pre ženy
  • Styling so šortkami - inšpirácia pre mužov
  • Krátke šortky do kancelárie - áno alebo nie?
  • Aké topánky sa hodia ku krátkym šortkám? Naše návrhy
  • Dámske šortky - návrhy pre ženyt
  • Topánky pre pánske krátke šortky - inšpirácia
  • Môžu sa zabudované topánky nosiť s dámskymi šortkami?

Čo si obliecť ku krátkym šortkám? Príklady ležérnych štýlov

Šortky sa tešia trvalej obľube u žien aj mužov. V lete si ich Poliaci obmieňajú na rôzne spôsoby. Charakter vášho outfitu závisí od toho, s čím ich skombinujete. Nezabudnite, že dnes môžete kombinovať rôzne štýly, ak máte chuť. Svetoví návrhári nás nabádajú, aby sme sa s módou hrali a prešli na eklektiku. 

Styling s krátkymi šortkami - návrhy pre ženy

Čo si obliecť k dámskym krátkym šortkám?

  • Ak sa chystáte na pláž, prechádzku alebo do mesta, zvoľte si krátke šortky a vrchný diel. Ten mimochodom môže mať aj módne podoby. Veľmi obľúbené sú asymetrické modely a efektné viazania okolo krku. Len si k nim nezabudnite vybrať správnu podprsenku, napríklad samodržiacu podprsenku alebo bardotku. Ak plánujete navštíviť bohoslužobné miesta, vezmite si so sebou tenký kardigán, aby ste sa pri vstupe do chrámu zakryli.
  • Idete s dieťaťom na ihrisko alebo na prechádzku so psom? Šortky skombinujte s obľúbeným bavlneným tričkom, ktoré je priedušné a zabraňuje nadmernému poteniu. Váš outfit môžete doplniť plochými sandálmi, balerínkami, žabkami alebo teniskami.
  • Materiálové krátke šortky pôsobia o niečo elegantnejšie. Zlaďte ich s blúzkou a dámskymi mokasínami. Pridajte koženú listovú tašku a máte outfit na večeru s priateľmi.
  • Ľanová košeľa s krátkymi rukávmi nikdy nevyjde z módy. Nosia ju ľudia, ktorí chcú vyzerať elegantne aj v tom najhorúcejšom počasí. Ľan príjemne chladí telo a zabraňuje jeho prehriatiu. Ak vás mierne škriabu čisté lýkové vlákna, vyberte si oblečenie s viskózovou alebo bavlnenou zmesou.
  • Aj uprostred prázdnin sa počasie kazí. Teplota vtedy klesne pod 20 stupňov Celzia a objaví sa studený vietor. V takejto situácii kombinujte dámske krátke šortky s mikinou.
  • Hráte radi plážový volejbal? K plavkovej podprsenke noste krátke šortky. Najlepšie poslúžia šortky voľného strihu z mäkkých materiálov. Neobmedzujú v pohybe pri dovolenkovom športe.

Styling so šortkami – inšpirácia pre mužov

Čo nosiť s pánskymi šortkami? Pánske možnosti sa neobmedzujú len na tričká.

  • Košeľa s krátkym rukávom vyzerá skvele v kombinácii s pánskymi látkovými šortkami. Dodáva outfitu nádych elegancie. Nezabudnite doplniť svoj vzhľad pánskymi mokasínami.
  • Polokošeľa síce nie je taká elegantná ako tradičná košeľa, no oblečie vás cez dvere mnohých reštaurácií v dovolenkových rezortoch. Skombinujte s ľanovými šortkami a mokasínami.
  • Mohlo by sa zdať, že kašmírový sveter je návrh na jeseň. Vlna zároveň dýcha a zaisťuje správnu termoreguláciu aj v horúcich dňoch. Ak plánujete elegantný styling, oblečte si bermudy s kašmírovým svetrom a mokasínami.
  • Idete si večer zabehať, aby ste posilnili svoju kondíciu? Postarajte sa o svoj tepelný komfort a pohodlie. Šortky, mikina a tenisky sú dokonalým setom pre všetkých milovníkov fyzickej aktivity.
  • Boli ste pozvaní na rodinnú oslavu uprostred horúceho dňa? Biele tričko, ľanové sako, bermudy a mokasíny vám pomôžu vyhnúť sa prehriatiu. Zároveň sa postarajú o poloelegantný vzhľad.

Krátke šortky do kancelárie – áno či nie?

Krátke šortky do kancelárie – áno či nie?
Všetko závisí od dress code a strihu samotných šortiek. Ich špeciálnym typom sú bermudy, teda oblekové šortky. Vyznačujú sa tým, že siahajú po kolená a majú voľnejší strih, ktorý nezvýrazňuje postavu. Kombinovať ich môžete s košeľou aj sakom, najmódnejší je túto sezónu oversize strih.

Bermudy do kancelárie by mali byť v tlmenej farbe – sivá, grafitová, čierna, námornícka modrá, biela, béžová či hnedá. Ženy si pod ne môžu na jar obliecť pančuchy a v lete odhaľovať nohy, ak to predpisy spoločnosti dovoľujú. Odporúčame bermudy a ľanové bundy, ktoré sú dokonale priedušné a v horúcich dňoch chladia telo. Oblekové šortky najlepšie dopĺňajú mokasíny, mokasíny a oxfordky.

V kreatívnych odvetviach, kde je dress code považovaný za faktor obmedzujúci tvorivú energiu zamestnancov, sú krátke šortky v kancelárii povolené. Nezabúdajte však na striedmosť cvičenia. Rozstrapkané a dierované šortky, ktoré nadmerne odhaľujú stehná, nie sú dobrým riešením. Vyberte si o niečo dlhšie látkové šortky a nechajte džínsovinu sprevádzať aj pri menej formálnych príležitostiach.

 

Aké topánky sa hodia ku krátkym šortkám? Naše návrhy

Zaujíma vás, aké topánky sú najlepšie k dámskym šortkám? Tento prvok vášho šatníka vám dáva veľa priestoru na manévrovanie. Pokojne ju môžete nastylovať do športového, elegantného, ​​ležérneho aj rockového štýlu. Pri vytváraní outfitu sa riaďte vlastným pohodlím a víziou.

Topánky pre dámske šortky - návrhy pre ženy

  • Dámske sandále sú považované za skvelú možnosť, pretože sú vzdušné vďaka otvorenej konštrukcii. Krátke nohavice zatiaľ nosíme hlavne v lete a snažíme sa vyhnúť prehriatiu organizmu.
  • Dámske tenisky poskytujú voľnosť pohybu. Vyberte si ich, keď idete na bicykli alebo behať.
  • Sú mokasíny s šortkami dobrým riešením? Podľa nás skvele dopĺňajú formálny a ležérny štýl. Otvárajú vám veľa možností a navyše zaručujú najvyšší komfort, pretože majú plochú podrážku. Dámske mokasíny sa najlepšie hodia k bermudám a elegantným látkovým šortkám. Ak si oblečiete saténový top, hodvábnu blúzku alebo ľanovú košeľu s krátkym rukávom, získate outfit hodný exkluzívnej reštaurácie.
  • Aké topánky sú k dámskym šortkám najuniverzálnejšie? K šortkám sa hodia aj dámske balerínky. Môžete ich skombinovať s ležérnym topom, ale aj s elegantnou ľanovou košeľou. Odporúčame ich do vašej pozornosti, pretože majú plochú podrážku a fakt, že zaberú málo miesta v batožine. Oplatí sa ich vziať so sebou na dovolenku. Sú lepšie ako sandále, najmä ak sa chystáte na kamenistú pláž.
  • Sú dámske vysoké podpätky dobré topánky ku šortkám? Ak plánujete rande a v opätkoch sa cítite stabilne, berte ich do úvahy. Správnym výberom odtieňa topánok si opticky predĺžite nohy. K čiernym látkovým šortkám s vysokým pásom si oblečte napríklad čierne pančuchové nohavice 15 DEN a čierne ihličky. Wow efekt je zaručený, pretože vaše nohy budú akoby siahať do neba.
  • Dámske šľapky sú medzi ženami veľmi obľúbené. Stačí si ich navliecť na nohy a môžete odísť z domu. Modrú ľanovú košeľu s krátkym rukávom a ľanové šortky skombinujte s elegantnými šľapkami. Top a džínsové šortky skvele doplnia žabky.

Topánky k pánskym šortkám – inšpirácie

  • Ak ich chcete nosiť do práce, zvoľte bermudy, ktoré doplnia pánske mokasíny. Top by mal byť tiež elegantný, odporúčame košeľu a sako. Polokošeľu si zase môžete obliecť v neformálnych situáciách, napr.
  • Športová obuv je obľúbenou obuvou väčšiny mužov a hodí sa k džínsovým šortkám a tričku. V tejto sade môžete ísť von s priateľmi, nakupovať a zobrať psa na prechádzku. Do práce však takýto outfit neodporúčame, pokiaľ nejde o povolanie, ktoré umožňuje väčšiu voľnosť (kuriér, programátor).

Môžete nosiť uzavreté topánky s dámskymi šortkami?

Mohlo by sa zdať, že dámske šortky sú geneticky spojené s jarou a letom. Preto ich nosíme s otvorenými topánkami ako sú sandále a šľapky. Prípadne ho môžeme skombinovať s mokasínami, balerínkami a teniskami. Medzitým existuje oveľa viac možností.

Obľúbení stylisti nosia na začiatku jesene členkové topánky s šortkami. Aby nezmrzli, nosia pod šortky vzorované pančuchové nohavice v rovnakej farbe ako topánky. Vďaka tomu získajú zaujímavý outfit. Môžete si naň obliecť akýkoľvek vrchný odev – džínsovú bundu, motorkársku bundu alebo trenčkot. Možnosti zahŕňajú džínsové, látkové alebo kožené šortky. Posledné menované sú najobľúbenejšie a poskytujú širokú škálu manévrov. S čižmami s ťažkou podrážkou ich môžete naladiť v rockovom štýle a s klasickými elegantne.

Veľmi obľúbené je kombinovanie dámskych šortiek s čižmami. Niektorí módni influenceri volia čižmy, pančuchové nohavice, krátke šortky a hrubý sveter. Iní sa vzdávajú pančuchového tovaru v prospech mušketierov, ktorí siahajú do polovice stehien. Dámske šortky nám dávajú veľa možností, je len na nás, ako ich využijeme. Vďaka uzavretým topánkam ich nosíme aj na jeseň a v zime. Ak radi ukazujete svoje nohy, zvážte naše návrhy.

Odporúčané stránky

pixel